Menu
  AutoWeb © cwang.dk
Kerteminde Maritime Haver   
Topbanner
29.02.2024 - Grøn spisning 5.2.2024
 
Grøn spisning 5. februar 2024
Ved spisningen blev der serveret ni retter, som alle illustrerer, hvordan man kan spise
grøn mad uden at gå på kompromis med spisekvalitet og smag ved at have fokus på
især umami og mundfølelse (tekstur).
 
Hovedprincipperne er at bruge kondimenter, som
har kraftig umamismag, at udvise omsorg for grøntsagers sprødhed ved skånsom
behandling samt at servere retterne med blik for æstetikken af præsentationen.
 
I opskrifterne er der især brugt kondimenter fra det japanske køkken, men disse såvel
som mange af de andre råvarer kan sagtens udskiftes med andre, når man først har
forstået principperne. Smagen er ledetråden.
 
 
Læs opskrifterne til alle 9 retter hér:
 
 
kmh-grøn-spisning-05022024-01.jpg
kmh-grøn-spisning-05022024-02.jpg
kmh-grøn-spisning-05022024-03.jpg
kmh-grøn-spisning-05022024-04.jpg
kmh-grøn-spisning-05022024-05.jpg
kmh-grøn-spisning-05022024-06.jpg
kmh-grøn-spisning-05022024-07.jpg
kmh-grøn-spisning-05022024-08.jpg
kmh-grøn-spisning-05022024-09.jpg
kmh-grøn-spisning-05022024-10.jpg
kmh-grøn-spisning-05022024-11.jpg
kmh-grøn-spisning-05022024-12.jpg
kmh-grøn-spisning-05022024-13.jpg
kmh-grøn-spisning-05022024-14.jpg
kmh-grøn-spisning-05022024-15.jpg
 
 
  ☰  Menu  ↑
 
29.02.2024 - Grøn spisning 5.2.2024
Copyright © by Kerteminde Maritime Haver
Dette website gemmer ikke cookies, opsamler ikke data om brugerne, og anvender ikke brugertilpassede annoncer !