KERTEMINDE MARITIME HAVER
Forside Vores havhaver Vores båd Vores bølgemark Vores kolonihave
 
OM FORENINGEN
Bliv medlem! Formål og vedtægter Sponsorer Kontakt
 
INSPIRATION
Maritime opskrifter Muslingeovervågning
 
FOTOARKIV
Fotos 2024 Fotos 2023 Fotos 2022 Fotos 2020 Fotos 2017 Fotos 2016 Fotos 2015
 
 
  AutoWeb © cwang.dk
Kerteminde Maritime Haver   
Topbanner
19.07.2024 - Fotos 2016
 
Fotos 2016
 
 
28.08.2016
Så har vi fået udlagt tang i vores anlæg
 
tang-28082016-01.jpg open_in_new
tang-28082016-02.jpg open_in_new
tang-28082016-03.jpg open_in_new
 
 
14.08.2016
Indsamling, sortering og udsætning af muslinger
 
muslinger-strømper-14082016 (1).jpg open_in_new
muslinger-strømper-14082016 (2).jpg open_in_new
muslinger-strømper-14082016 (3).jpg open_in_new
 
 
09.08.2016
Anlægget er nu klar med bæreliner
 
 
 
05.08.2016
Skiltning på klinten om haverne
 
haverne-skiltning-01-05082016-b=700.jpg
 
 
 
02.08.2016
Udlægning af vores haver i Kerteminde Bugt 2. august
 
 
 
30.07.2016
Klargøring af anlægget
 
 
 
20.06.2016
Anlægget leveres på Nordre Havnekaj
 
kmh-udpakning-anlæg-20072016-01.jpg open_in_new
kmh-udpakning-anlæg-20072016-02.jpg open_in_new
kmh-udpakning-anlæg-20072016-03.jpg open_in_new
kmh-udpakning-anlæg-20072016-04.jpg open_in_new
kmh-udpakning-anlæg-20072016-05.jpg open_in_new
kmh-udpakning-anlæg-20072016-06.jpg open_in_new
kmh-udpakning-anlæg-20072016-07.jpg open_in_new
kmh-udpakning-anlæg-20072016-08.jpg open_in_new
kmh-udpakning-anlæg-20072016-09.jpg open_in_new
kmh-udpakning-anlæg-20072016-10.jpg open_in_new
 
 
Besøg på Dansk skaldyrscenter på Nykøbing Mors den 9. april 2016
Den 9. april, ankom 28 forventningsfulde ekskursionsdeltagere fra Kerteminde Maritime Haver til skaldyrcentret som i dag hører under Danmarks Tekniske Universitet. Vi blev sejlet ud til et stort område dækket af grej til dyrkning af linemuslinger. Det var professionelt drevet med salg af muslinger for øje. På linerne hang et år gamle muslinger tæt. Vi fik historien om dyrkningen af dem, og nogle smagte også på de rå muslinger. Da vi var tilbage på havneområdet så vi sukkertang dyrket på line. Sukkertang dyrkes fra efteråret til foråret og har så en længde på omkring en halv meter. I forsøgslokalerne så og hørte vi om opdræt af den europæiske østers og sorthummer. Det er kompliceret. En østers skal bruge 3 år om at blive salgbar og en hummer 6-7 år. Dagen endte i køkkenet, hvor der var tilberedning af bl.a. røgede muslinger. En yderst inspirerende dag.
 
skaldyrscenter--090416-b600-01.jpg open_in_new
skaldyrscenter--090416-b600-02.jpg open_in_new
skaldyrscenter--090416-b600-03.jpg open_in_new
skaldyrscenter--090416-b600-04.jpg open_in_new
skaldyrscenter--090416-b600-05.jpg open_in_new
skaldyrscenter--090416-b600-06.jpg open_in_new
skaldyrscenter--090416-b600-07.jpg open_in_new
skaldyrscenter--090416-b600-08.jpg open_in_new
skaldyrscenter--090416-b600-09.jpg open_in_new
 
 
19.07.2024 - Fotos 2016
Copyright © by Kerteminde Maritime Haver
Dette website gemmer ikke cookies, opsamler ikke data om brugerne, og viser ikke brugertilpassede annoncer !