Menu
  AutoWeb © cwang.dk
Kerteminde Maritime Haver   
Topbanner
22.10.2023 - Andre havhaver
 
Andre havhaver
 
 
Fjordhaver i Limfjordens havne
Fjordhaver i Limfjorden er et nyt koncept, der er startet op i 2015, og som skal gøre det muligt for private at dyrke skaldyr og tang i 4 havne i Limfjorden. Projektet er støttet af Nordea-fonden med 5,5 mio. kr.
 
 
Havhaven Ebeltoft Vig
Havhaven Ebeltoft Vig er stiftet i 2011. Foreningen har sit eget anlæg og dyrker muslinger og tang.
 
 
Maritime Nyttehaver i København
Foreningen Maritime Nyttehaver i København arbejder for at fremme etablering af bæredygtig maritim fødevareproduktion i Københavns Havn.
 
dr-p1-maritime-haver-07122015.jpg
 
Maritime nyttehaver i Natursyn på P1
DR/P1: Maritime Nyttehaver er mest af alt en bevægelse ifølge direktør Joachim Hjerl, der arbejder på at sprede ordet om fordelene ved bæredygtig, lokal fødevareforsyning i det blå element. Han forklarer, hvordan der mange steder er både rent vand og plads nok til at dyrke fx blåmuslinger, nu hvor industrien har forladt vores havne. Natursyn besøger havbonden på Kalvebod Bølge i København, hvor han demonstrerer, hvor nemt det er at dyrke blåmuslinger. (Vært og tilrettelægger: Dorte Dalgaard)
 
 
Muslinger i Odense Havn
Muslinger kan anvendes til andre formål end maritim fødevareproduktion. Odense Kommune vil demonstrere blåmuslingers effekt på klarheden og vandkvaliteten i vandet i Odense Havn. Derfor er der i maj 2015 sat et mindre antal liner op til dyrkning af muslinger i havnen.
 
 
  ☰  Menu  ↑
 
22.10.2023 - Andre havhaver
Copyright © by Kerteminde Maritime Haver
Dette website gemmer ikke cookies, opsamler ikke data om brugerne, og anvender ikke brugertilpassede annoncer !